Scooter rijles Haarlem en omstreken!

Ook voor scooter rijles Haarlem en omstreken kun je bij ons terecht! Ben jij al 16 jaar geworden? Dan wordt het eens tijd om op de scooter te stappen en scooter rijles in Haarlem en omstreken te gaan nemen. Ben je zoek naar een goede scooter rijschool in Haarlem? Dan ben je bij VVZ Rijopleiding Haarlem aan het juiste adres. Want bij VVZ Rijopleiding Haarlem haal je je scooter rijbewijs namelijk in 1 dag!! Je begint s’ochtends en s’middags heb je je scooter praktijkexamen.

De scooter rijlessen

We verzamelen s’ochtends bij de scooter rijschool. De rijschool is gelegen aan de Parklaan 45 te Haarlem en is zeer makkelijk te vinden vanaf het Centraal Station van Haarlem (slechts op 2 minuten loopafstand!). Je kunt gratis gebruik maken van onze helmen en handschoenen! Uiteraard mag je ook je eigen spullen meenemen mits deze voldoen aan de veiligheidseisen. Bij de rijschool wordt je een aantal belangrijke controlepunten uitgelegd over de scooter. Dit is namelijk ook een onderdeel op je scooter praktijkexamen en de examinator van het CBR zal hier ook een aantal vragen over gaan stellen!

Vervolgens ga je de weg op met één van onze scooter instructeurs en krijg je scooter rijles in Haarlem en omstreken! Het eerste deel van je scooterrijlessen staat in het teken van voertuigbeheersing en plaats op de weg. Wanneer je dit onder de knie hebt volgt het belangrijkste onderdeel: het kijktechniek. Je kijktechniek is een belangrijk onderdeel van je scooterrijopleiding. Je bent immers zeer kwetsbaar op een scooter! Vervolgens in de middag is het tijd voor je scooter praktijkexamen. In totaal ben je daar ongeveer 45 minuten mee bezig waarvan 25 minuten het rijden is. De examinator zal je op je voertuigbeheersing, plaats op de weg en voornamelijk je kijktechniek gaan beoordelen! Laat over het algemeen een veilig examenrit zien en je bent geslaagd!

Meer info over scooter rijles Haarlem? Neem gerust contact met ons op! Of meld je vandaag nog aan!

  • Taoufik

Leave a Comment

Meld je aan voor scooterrijles
Meld je online aan voor scooterrijles en haal je scooterrijbewijs in 1 dag!

Onze Facebook Reviews
Lisa Zuiderduin
16-07-2019 12:09

Theoriecursus auto gevolgd. Zeer goede uitleg met hele goede voorbeelden. In 1x het examen gehaald! Helemaal blij!

Nick Wentink
10-07-2019 14:46

Goede rijschool. Leraar is rustig en legt alles goed uit

Eline Van den Berg
29-04-2019 12:06

Echt een super rijinstructeur!!! Goede motor rij lessen gehad en een reëel beeld van hoeveel lessen nodig zijn! Fijne locatie en een lekker motortje. VVZ is echt een aanrader!!!

Max van Galen
15-01-2019 17:29

Duidelijk en snel. Wat wil je nog meer? Fijne lessen gehad, ook in de stromende regen. Thanks VVZ!

Robert Meijer
15-01-2019 16:54

Super relaxed les gehad . voor alles in 1x geslaagd. gezellige en professionele instructeur. echt een aanrader

Mesfin Aman Aragaw
28-09-2018 10:33

Top rijschool en Toufik uitleg goed.profesoor

Alle reviews bekijken