Haal je Scooterrijbewijs in 1 dag!

Wil jij scooterrijles in Haarlem? Meld je vandaag nog aan!

sqr012-col1
sqr012-col1
sqr012-col2
Maud Rutte
Maud Rutte
2024-03-04
Hele goede ervaring, goede, lieve rijinstructeur (Alpay :) )
Hasti Zadeh
Hasti Zadeh
2024-02-07
Top gozer die Taoufik, legt alles zeer duidelijk uit. Benadrukt goed wat je fout doet (en wat beter kan) zodat je dit gelijk kan toepassen. Complimentjes geeft hij ook wel. Binnen een paar maanden m’n motorrijbewijs gehaald. Helemaal bueno
Tessa de Wilde
Tessa de Wilde
2024-02-02
Super rijschool! De instructeur heeft heel veel geduld en zorgt er altijd voor een fijne sfeer. Zeker aan te raden!
Jill Palacios
Jill Palacios
2024-01-13
In 1x geslaagd net zoals m’n broer en veel anderen hier die ik ken????????
Justin de Rijke
Justin de Rijke
2023-12-22
Top ervaring! In mijn ervaring streng maar duidelijk en in 1 keer mijn examen gehaald.
Jeroen Piet
Jeroen Piet
2023-11-27
Taoufik is een fantastische instructeur die het motorrijden goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt rekening gehouden met de leercurve van de leerling en hier worden de lessen op aangepast en examens. Het aanvragen van examens gaat snel en er kan op korte termijn afgereden worden! Ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen.

Tarieven Scooterrijlessen

Praktijk Pakket

369,-
 • 4 uur scooterrijles
 • Praktijkexamen
 • In 1 dag je rijbewijs
 • Vaste instructeur

Starterspakket

439,-
 • Theoriecursus online
 • Theorie-examen
 • 4 uur scooterrijles
 • Praktijkexamen

Herexamen Pakket

269,-
 • 1,5 uur scooterrijles
 • Praktijkexamen
 • In 1 dag je rijbewijs
 • Vaste instructeur
sqr012-col2
sqr031-col1

Waarom VVZ Rijopleidingen?

Onze voordelen...

Waarom scooterrijles nemen bij VVZ Rijopleidingen Haarlem. Die vraag krijgen we wel vaker. Bij VVZ Haarlem staat veiligheid voorop. Daarbij word je begeleidt door één van onze ervaren scooter instructeurs. En in 1 dag heb jij straks je scooterrijbewijs. Wil je de scooterrijlessen liever over 2 dagen verdelen? Dat kan! Met een bewezen trackrecord van hoge slagingspercentages en betaalbare pakketten, kies je bij ons voor kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen op de weg. 

Ruim 20 jaar expert in het vak

De leukste scooterrijschool van Haarlem!

De leukste scooterrijlessen in Haarlem en omstreken. Althans dat horen we vaak van onze scooter leerlingen. Als we onze vele positieve reviews bekijken dan hebben we ook nog eens de leukste scooterrijopleiding van Haarlem! Dit hebben we mede te danken aan onze ervaren scooter instructeurs die jarenlang ervaring hebben in het geven van scooterrijlessen. Wij bieden flexibele lesuren en persoonlijke begeleiding aan, waardoor je snel en zelfverzekerd je scooterrijbewijs behaalt. Heb jij ook geen zin meer om op de fiets naar school of naar je bijbaantje te gaan? Begin vandaag nog je scooter rijavontuur met VVZ Rijopleidingen in Haarlem!

sqr012-col2
sqr021-col1

Veelgestelde vragen

In Nederland moet je minimaal 16 jaar oud zijn om je scooterrijbewijs (categorie AM) te halen.

Nee, je kan alles gebruiken van de rijschool. Voor gebruik van een helm betaal je eenmalig € 5,- voor een balaclava. Echter gaat de voorkeur uit naar dat je je eigen helm/handschoenen meeneemt. 

Ja, je moet eerst je theorie-examen halen voordat je praktijklessen kunt volgen. Het theorie-examen test je kennis van verkeersregels en verkeersinzicht.

Het aantal lessen dat je nodig hebt, kan variëren afhankelijk van je vaardigheden en leertempo. Gemiddeld genomen volgen leerlingen tussen de 4 en 8 uur les voordat ze klaar zijn voor het examen.

Nee, je hoeft geen eigen scooter te hebben. VVZ Rijopleidingen biedt de nieuwste lesscooters aan die je kunt gebruiken tijdens je lessen en examen.

De tijd die nodig is om je scooterrijbewijs te halen, varieert per persoon maar meestal is het in 1 of 2 dagen wel haalbaar.

Voor het behalen van je scooterrijbewijs in Nederland zijn er geen strenge gezondheids- of medische eisen.

Ja, als scooterrijder moet je de verkeersregels kennen die specifiek zijn voor het rijden op een scooter, zoals het dragen van een helm, het rijden op het bromfietspad en het volgen van de maximumsnelheid voor scooters.

Hoe verloopt een scooter dagcursus?

We verzamelen in de ochtend bij de rijschool in Haarlem. De scooterrijlessen vinden ook plaats in Haarlem en omstreken. We hebben helmen en handschoenen voor je in bruikleen. We beginnen eerst met een korte uitleg over waar je allemaal op moet letten. Daarna ga we ons klaar maken. Helm op, handschoenen aan en dan gaan we naar buiten. Uitleg over de scooter en rijden maar! De scooter rijopleiding wordt van makkelijk naar moeilijk opgebouwd. Om even op adem te komen nemen we halverwege de scooter dagcursus een kwartier pauze. Na de pauze rijden we weer verder. Een kwartier voor je scooter praktijkexamen stoppen we bij het CBR Haarlem zodat je aansluitend je praktijkexamen kan doen.

sqr012-col2
sqr012-col1
vespa-girl-wallpapers-kostasgazis-927

VVZ Rijopleidingen - Dé premium rijschool van Haarlem

Meld je ook aan voor een vrijblijvende proefles!