Bromfiets Theoriecursus Haarlem

Bromfiets Theoriecursus Haarlem

Bromfiets theoriecursus in Haarlem: Voor het behalen van je bromfietsrijbewijs (categorie AM, ook wel brommerrijbewijs) moet je theorie- en praktijkexamen doen. Je bromfiets theorie heb je nodig om te kunnen starten met je bromfiets praktijklessen. Je bromfiets theorie-examen kan je al doen als je de leeftijd hebt bereikt van 15,5 jaar.

Een 1 of 2 daagse bromfiets theoriecursus dus. Inderdaad, allemaal in 1 of 2 dagen, volledig boekloos. Je hoeft je niet voor te bereiden voordat je start aan de theoriecursus, maar we raden het wel aan om enig kennis tot je te nemen uit bijv. een theorieboek. Wil je zo snel mogelijk beginnen met je bromfiets praktijklessen? Dan is dit de oplossing! Wist je dat 85% in 1 keer slaagt na het nemen van een bromfiets theoriecursus?

Onze bromfiets theoriecursussen worden gegeven in onze locatie, gelegen aan de Parklaan 45 te Haarlem. Zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Slechts op 2 minuten loopafstand vanaf het Centraal Station Haarlem! Maar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden worden de bromfiets theoriecursussen ook wel eens bij één van onze theoriepartners in Amsterdam (sloterdijk) gegeven. Ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

 • Praktijk Pakket

  € 369,-
  • 4 uur rijles
  • Praktijkexamen
  • In 1 dag je rijbewijs
  • Vaste instructeur
 • Theoriecursus Bromfiets

  € 150,-
  • Theoriecursus (klassikaal)
  • Theorie-examen
  • In 1 of 2 dagen je theorie
  • 80% slaagt in 1 keer!

Het theoriepakket (Zelfstudie)

Liever zelf leren? Dat kan uiteraard ook. Je kan bij ons een online theoriepakket krijgen. Dan krijg je online toegang tot het bromfiets theorieboek, zodat je ook op je tablet of laptop kunt studeren. Tenslotte kun je online examentraining volgen met realistische en actuele CBR theorie examens.

Inhoud bromfiets theorie-examen

Het bromfiets theorie-examen is voor alle soorten bromfietsen hetzelfde (bromfiets, snorfiets, bromscooter, snorscooter en brommobiel). Het bromfiets theorie-examen bestaat uit 50 vragen, waarvan je er minimaal 43 vragen goed beantwoord moet hebben om te slagen. Het bromfiets theorie-examen duurt ongeveer 20 minuten. Om te kunnen deelnemen aan een theorie-examen moet je een geldig identiteitsbewijs meenemen.

Uitslag

Direct na je theorie-examen zie je of je geslaagd of gezakt bent. Je ontvangt ook een email van het CBR met je uitslagformulier. Het certificaat is 1,5 jaar geldig.

Theoriecursus auto/ motor

Wij geven ook theoriecursussen voor de auto en motor!

Bromfiets theoriecursus

Kies hieronder een datum waarvoor je je wilt aanmelden.

Bromfiets theoriecursus
Kies hieronder een datum waarvoor je je wilt aanmelden.

Wil je ook snel en betaalbaar je rijbewijs halen?

Meld je dan snel aan bij Rijschool VVZ in Haarlem!