Bromfietsrijles Haarlem

Bromfietsrijles Haarlem

Ook voor bromfietsrijles Haarlem en omstreken kun je bij ons terecht! Ben jij al 16 jaar geworden? Dan wordt het eens tijd om op de bromfiets te stappen en bromfietsrijles in Haarlem en omstreken te gaan nemen.

Ben je zoek naar een goede bromfietsrijschool? Dan ben je bij VVZ Rijopleiding Haarlem aan het juiste adres. Want bij VVZ Rijopleiding Haarlem haal je je bromfietsrijbewijs namelijk in 1 dag!! Je begint s’ochtends en s’middags heb je je bromfiets praktijkexamen.

 • Praktijk Pakket

  € 325,-
  • 4 uur rijles
  • Praktijkexamen
  • In 1 dag je rijbewijs
  • Vaste instructeur
 • Theoriecursus Bromfiets

  € 140,-
  • Theoriecursus (klassikaal)
  • Theorie-examen
  • In 1 of 2 dagen je theorie
  • 80% slaagt in 1 keer!
De bromfietsrijlessen

We verzamelen s’ochtends bij de bromfietsrijschool. De rijschool is gelegen aan de Parklaan 45 te Haarlem en is zeer makkelijk te vinden vanaf het Centraal Station van Haarlem (slechts op 2 minuten loopafstand!). Je kunt gratis gebruik maken van onze helmen en handschoenen! Uiteraard mag je ook je eigen spullen meenemen mits deze voldoen aan de veiligheidseisen. Bij de rijschool wordt je alles uitgelegd over de bromfiets. Dit is ook een onderdeel op je bromfietsexamen en de examinator van het CBR zal hier ook een aantal vragen over gaan stellen.

Vervolgens ga je op pad met één van onze bromfietsinstructeurs en krijg je bromfietsrijles in Haarlem en omstreken. Tijdens de bromfietsrijlessen ga je eerst werken aan je voertuigbeheersing en plaats op de weg. Wanneer je dit onder de knie hebt ga je verder naar het belangrijkste onderdeel: het kijktechniek. Je kijktechniek is een onderdeel van je bromfietsrijopleiding wat heel belangrijk is. Je bent immers zeer kwetsbaar op een bromfiets! Vervolgens in de middag is het tijd voor je bromfietsexamen. In totaal ben je daar ongeveer 45 minuten mee bezig waarvan 25 minuten het rijden is. De examinator zal je op je voertuigbeheersing, plaats op de weg en voornamelijk je kijktechniek gaan beoordelen. Het moet over het algemeen een veilig examenrit worden!

Meer info over bromfietsrijles in Haarlem? Neem gerust contact met ons op!


Bromfiets praktijkopleiding
Kies hieronder een datum waarvoor je je wilt aanmelden.

Let op: Voor de praktijkopleiding moet je eerst je bromfiets theorie behaald hebben.

Bromfiets theoriecursus
Kies hieronder een datum waarvoor je je wilt aanmelden.

Wil je ook snel en betaalbaar je rijbewijs halen?

Meld je dan snel aan bij Rijschool VVZ in Haarlem!