Haal je Autorijbewijs in 10 dagen!

Direct starten met lessen. Neem een vrijblijvende proefles!

sqr012-col1
sqr012-col2
Maud Rutte
Maud Rutte
2024-03-04
Hele goede ervaring, goede, lieve rijinstructeur (Alpay :) )
Hasti Zadeh
Hasti Zadeh
2024-02-07
Top gozer die Taoufik, legt alles zeer duidelijk uit. Benadrukt goed wat je fout doet (en wat beter kan) zodat je dit gelijk kan toepassen. Complimentjes geeft hij ook wel. Binnen een paar maanden m’n motorrijbewijs gehaald. Helemaal bueno
Tessa de Wilde
Tessa de Wilde
2024-02-02
Super rijschool! De instructeur heeft heel veel geduld en zorgt er altijd voor een fijne sfeer. Zeker aan te raden!
Jill Palacios
Jill Palacios
2024-01-13
In 1x geslaagd net zoals m’n broer en veel anderen hier die ik ken????????
Justin de Rijke
Justin de Rijke
2023-12-22
Top ervaring! In mijn ervaring streng maar duidelijk en in 1 keer mijn examen gehaald.
Jeroen Piet
Jeroen Piet
2023-11-27
Taoufik is een fantastische instructeur die het motorrijden goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt rekening gehouden met de leercurve van de leerling en hier worden de lessen op aangepast en examens. Het aanvragen van examens gaat snel en er kan op korte termijn afgereden worden! Ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen.

Tarieven Autorijlessen

Pakket 20

1425,-
 • 20 uur autorijles
 • Praktijkexamen
 • Direct starten met lessen
 • Vaste instructeur

Pakket 30

1949,-
 • 30 uur autorijles
 • Praktijkexamen
 • Direct starten met lessen
 • Vaste instructeur

ALL-IN Pakket

2299,-
 • 35 uur autorijles
 • Praktijkexamen
 • Theoriecursus klassikaal
 • Theorie-examen

Pakket 40

2409,-
 • 40 uur autorijles
 • Praktijkexamen
 • Direct starten met lessen
 • Vaste instructeur
sqr012-col2
sqr031-col1

Waarom VVZ Rijopleidingen?

Onze voordelen...

Bij VVZ Rijopleidingen Haarlem staat veiligheid voorop. Onze ervaren instructeurs bieden persoonlijke begeleiding en flexibele lesopties voor de autorijlessen. Met een bewezen staat van dienst van hoge slagingspercentages en betaalbare pakketten, kies je bij ons voor kwaliteit en vertrouwen op de weg.

Ruim 20 jaar experts in het vak

Leukste rijschool van Haarlem

Autorijles moet leuk zijn, en blijven! Zodra jij je rijbewijs hebt behaald, moet je een leuke en fijne ervaring hebben gehad. Bij een rijopleiding van VVZ kies je niet alleen voor plezierige rijlessen maar ook voor een succesvolle rijopleiding die van makkelijk naar moeilijk wordt opgebouwd. Onze ervaren instructeurs bieden flexibele lesuren en persoonlijke begeleiding, waardoor je op een leuke manier snel en zelfverzekerd je autorijbewijs behaalt. Bereid je voor op een leven van mobiliteit! – Meld je vandaag nog aan en begin vandaag nog je rijavontuur met VVZ!

sqr012-col2
sqr021-col1
IMG_1837
sqr012-col2
sqr031-col1

Spoedopleiding in 6, 8 of 10 dagen

Spoedcursus Rijbewijs

Snel rijbewijs nodig? Een spoedcursus rijbewijs behoort ook tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om in 6, 8 of 10 dagen je rijbewijs te behalen. Om een spoedcursus rijbewijs zo succesvol mogelijk te maken zijn een aantal punten belangrijk: een lichte aanleg voor het autorijden en flexibiliteit. Omdat je een aantal uren per dag lest (3 á 4 uur), is het verstandig om daar tijd vrij voor te maken. We raden ook aan om al in bezit te zijn van je auto theorie. TIP: Meld je op tijd aan voor een spoedcursus rijbewijs. Dit in verband met de wachttijden bij het CBR.

*Door de intensiviteit van een spoedcursus is niet iedereen geschikt voor deze opleiding. We adviseren eerst een intakeles te doen, alvorens je wilt beginnen aan een spoedcursus rijbewijs.

Veelgestelde vragen

De tijd die nodig is om je rijbewijs te halen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals je individuele leersnelheid, het aantal lessen dat je neemt per week, en je algemene vaardigheid en zelfvertrouwen tijdens het rijden. Over het algemeen duurt het gemiddeld tussen de 30 en 40 uur rijles voordat leerlingen klaar zijn voor het praktijkexamen.

De kosten voor het behalen van je rijbewijs kunnen ook sterk variëren, afhankelijk van je niveau, vlotheid, besluitvaardigheid, en eventuele extra kosten zoals examengelden. Over het algemeen kun je rekenen op een totaalbedrag tussen de €1400 en €2500,-.

Hoe vaak je lessen moet volgen hangt af van verschillende factoren, waaronder je eigen leerstijl, vaardigheden en beschikbare tijd. VVZ Rijopleidingen raadt aan om minstens één tot twee keer per week te lessen om een goede voortgang te behouden en je voor te bereiden op het examen. Het is belangrijk om regelmatig te oefenen om de opgedane kennis en vaardigheden te behouden. Doe je een spoedopleiding dan is de lesfrequentie uiteraard hoger.

Ja, VVZ Rijopleidingen biedt gepersonaliseerde lessen die zijn afgestemd op de individuele leerstijl, vaardigheden en behoeften van de leerling. Dit kan onder meer inhouden dat de instructeur verschillende lesmethoden en leermaterialen gebruikt om ervoor te zorgen dat je optimaal profiteert van elke les. Als je specifieke leerbehoeften hebt, is het een goed idee om dit te bespreken ons voordat je je inschrijft.

VVZ Rijopleidingen biedt de mogelijkheid om een proefles te nemen voordat je je definitief inschrijft. Een proefles stelt je in staat om kennis te maken met onze rijschool, de instructeur en de lesmethoden, en het geeft VVZ Rijopleidingen de kans om jouw vaardigheden en behoeften te beoordelen. Dit kan je helpen een weloverwogen beslissing te nemen voordat je je aanmeldt voor een volledige rijopleiding. Uiteraard geheel vrijblijvend.

De instructeurs bij VVZ Rijopleidingen zijn ervaren professionals met een gedegen kennis van verkeersregels en rijvaardigheid. Ze moeten gecertificeerd zijn als rijinstructeur en een specifieke opleiding hebben gevolgd om les te mogen geven. Het ervaringsniveau kan variëren tussen instructeurs, maar ze beschikken over voldoende ervaring en expertise om effectieve rijlessen te geven.

Ja, VVZ Rijopleidingen biedt zeker flexibele planningsopties om tegemoet te komen aan de drukke schema's van onze leerlingen. Je kunt je rijlesafspraken maken door onze rijschoolsoftware te gebruiken om online je rijlessen te plannen op tijden die voor jou het beste uitkomen, zoals 's ochtends vroeg, overdag, 's avonds of zelfs in het weekend. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de beschikbaarheid van zowel de rijschool als de instructeur bij het plannen van je lessen.

In de meeste gevallen wordt het praktijkexamen afgenomen op een specifieke examenlocatie waar je ook lessen hebt gehad. Bij voorkeur zouden wij ook een andere locatie kunnen raadplegen voor het afleggen van je praktijkexamen. Echter is het belangrijk om dit in gesprek te doen met de rijinstructeur, omdat dit niet de standaard van gang van zaken zijn.

De autorijlessen...

Bij VVZ Rijopleidingen Haarlem bieden we meer dan alleen maar slechts autorijlessen. Onze focus ligt op het creëren van zelfverzekerde, veilige bestuurders die klaar zijn voor elke uitdaging op de weg. Met ervaren instructeurs, flexibele lesuren en een bewezen trackrecord van succes, bieden we een leerervaring die verder gaat dan alleen het behalen van een rijbewijs. Kies VVZ in Haarlem voor een rijopleiding die je voorbereidt op een leven van vrijheid en verantwoordelijkheid achter het stuur.

sqr012-col2
sqr012-col1
12340

VVZ Rijopleidingen - Dé premium rijschool van Haarlem

Meld je ook aan voor een vrijblijvende proefles!