Autorijles Haarlem

Autorijles Haarlem

Autorijles Haarlem in gezocht? Zo te zien wel! Autorijles is sinds de invoering van 2todrive al mogelijk vanaf 16,5 jaar! VVZ autorijschool Haarlem geeft autorijles in Haarlem en omstreken en heeft veel ervaring met het opleiden van deze nieuwe deelnemende doelgroep. Vele tevreden leerlingen zijn jou al voor geweest! Zie onze reviews! Dus ben jij 16,5 jaar (of ouder natuurlijk) en ben je binnenkort van plan om autorijles in Haarlem (of omgeving) te gaan volgen? Ben jij op zoek naar een autorijschool in Haarlem die gespecialiseerd is in het geven van autorijlessen? Meld je dan vandaag nog aan voor een vrijblijvende proefles voor slechts € 30,- bij onze rijschool in Haarlem!

Onze auto rijopleidingen zijn ruim gevarieerd. Zo heb je de keus uit verschillende lespakketten en spoedopleidingen. Geef je liever de voorkeur aan losse autorijlessen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Ook is het mogelijk om een theoriecursus bij ons te volgen. Onze rijlessen worden optimaal benut. Dit betekent de volle 60 minuten!

 • 20 Autorijlessen Pakket

  € 1425,-
  • 20 Rijlessen à 60 minuten
  • Praktijkexamen
  • Lessen op eigen tempo
  • Vaste instructeur
 • 30 Autorijlessen Pakket

  €1949,-
  • 30 Rijlessen à 60 minuten
  • Praktijkexamen
  • Lessen op eigen tempo
  • Vaste instructeur
Autorijles in Haarlem op eigen tempo

Kies je voor een reguliere rijlespakket, dan kies je voor een rijopleiding op eigen tempo. Je kan zelf bepalen wanneer en hoe vaak je autorijles wilt nemen. Je rijdt dus wanneer het jou uitkomt. Ben je op ongeveer 2/3 van je rijopleiding kun je een TTT doen (mits je je theorie hebt behaald!) bij het CBR in Haarlem Schalkwijk. Na je TTT en uiteraard als je er klaar voor bent, volgt het praktijkexamen. Kortom een rijopleiding wat het beste bij jou past.

Alvorens je een rijlespakket wilt nemen, raden we je aan eerst een intakeles te doen. Onze instructeurs kunnen dan een inschatting maken hoeveel autorijlessen je ongeveer nodig zult hebben. We zullen je dan uitgebreid adviseren welk lespakket het beste bij jou past.

Spoedcursus Rijbewijs

Kies je voor een spoedcursus rijbewijs in Haarlem? Dan kies je voor een intensieve rijopleiding. Wil je snel je rijbewijs halen, dan is dit een uitstekend alternatief. Kijk hier voor meer info over onze spoedopleidingen.

Wil je meer info over autorijles Haarlem? Neem gerust contact met ons op.

Meld je aan voor autorijles
Meld je online aan voor autorijles en doe een vrijblijvende proefles!

Wil je ook snel en betaalbaar je rijbewijs halen?

Meld je dan snel aan bij Rijschool VVZ in Haarlem!