De theoriecursus specialist Van Haarlem!

In 1 dag je bromfiets theorie? Meld je dan vandaag nog aan!

Cropped image of young bearded man on scooter with girlfriend outdoors.
sqr012-col1
sqr012-col2
Maud Rutte
Maud Rutte
2024-03-04
Hele goede ervaring, goede, lieve rijinstructeur (Alpay :) )
Hasti Zadeh
Hasti Zadeh
2024-02-07
Top gozer die Taoufik, legt alles zeer duidelijk uit. Benadrukt goed wat je fout doet (en wat beter kan) zodat je dit gelijk kan toepassen. Complimentjes geeft hij ook wel. Binnen een paar maanden m’n motorrijbewijs gehaald. Helemaal bueno
Tessa de Wilde
Tessa de Wilde
2024-02-02
Super rijschool! De instructeur heeft heel veel geduld en zorgt er altijd voor een fijne sfeer. Zeker aan te raden!
Jill Palacios
Jill Palacios
2024-01-13
In 1x geslaagd net zoals m’n broer en veel anderen hier die ik ken????????
Justin de Rijke
Justin de Rijke
2023-12-22
Top ervaring! In mijn ervaring streng maar duidelijk en in 1 keer mijn examen gehaald.
Jeroen Piet
Jeroen Piet
2023-11-27
Taoufik is een fantastische instructeur die het motorrijden goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt rekening gehouden met de leercurve van de leerling en hier worden de lessen op aangepast en examens. Het aanvragen van examens gaat snel en er kan op korte termijn afgereden worden! Ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen.

Tarieven Theoriecursus Bromfiets

Theoriecursus Klassikaal

150,-
 • Klassikaal
 • In 1 dag je theorie
 • Incl. theorie-examen
 • 80% slaagt in 1x!

Theoriecursus Klassikaal

110,-
 • Klassikaal
 • In 1 dag je theorie
 • Excl. theorie-examen
 • 80% slaagt in 1x!

Theoriecursus Online

59,-
 • Online leren
 • Zelfstudie
 • Eigen tempo
 • Rijles bij ons? Dan €39,-!
sqr012-col2
sqr031-col1

Waarom een theoriecursus bromfiets?

De voordelen...

Heb je moeite met zelfstudie? Of zie je het niet zo zitten om wekenlang te studeren? Of gewoonweg geen tijd om te leren? Dan biedt een theoriecursus bromfiets uitkomst. In 1 dag (soms 2 dagen) heb jij straks je bromfiets theorie in de pocket! Dan staat er niks meer in de weg om te beginnen aan je bromfiets praktijklessen. Wil je liever zelf leren en je eigen tempo bepalen? In dat geval kunnen we je voorzien van een theoriecode zodat je online kan leren. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Ruim 20 jaar expert in het vak

Leukste bromfiets theoriecursus van Haarlem

Ben jij 15,5 jaar oud? Wil je ook snel beginnen aan je bromfiets praktijklessen? Meld je dan vandaag nog aan voor een theoriecursus bromfiets en laat je ook overtuigen. Na je aanmelding nemen we snel contact met je op om een datum te bespreken. Al vele tevreden leerlingen zijn jou al voor geweest met het behalen van hun bromfiets theorie. Dit is ook te zien aan onze vele positieve reviews. Ben jij de volgende? Wist je dat: zonder je bromfiets theorie je geen bromfiets praktijklessen mag nemen. 

sqr012-col2
sqr021-col1
IMG_7263

Veelgestelde vragen

Het is maar net wat jij het prettigst vindt. Zelf leren? Via ons kan je een code verkrijgen voor een online theoriecursus. Je bepaalt dan zelf het tempo. Moeite met zelfstudie? Dan kan een theoriecursus uitkomst bieden.

Ligt eraan hoe vaak en hoe lang je leert. Maar de meeste leerlingen die zelf leren zijn er ongeveer 2 á 3 weken mee bezig om alles door te nemen.

Nee, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Als je op tijd begint met leren en je hebt al het stof doorgenomen, veel examentraining gedaan, dan is je kans van slagen aanzienlijk groter geworden.

Het theorie-examen bromfiets heeft 50 vragen en 2 testvragen. Je moet minimaal 43 vragen goed hebben om te slagen. Het standaard bromfiets theorie-examen duurt 30 minuten maar je kan ook voor extra tijd kiezen.

Het landelijke gemiddelde ligt elk jaar ongeveer tussen de 40 en 50%.

Nee, uiteraard zijn er wel wat overeenkomsten (zoals bijvoorbeeld voorrangsregels) maar voor de bromfiets gelden er andere regels zoals bijvoorbeeld plaats op de weg, snelheid etc.

Het bromfiets theorie-examen bestaat uit 50 vragen, waarvan je er minimaal 43 vragen goed beantwoord moet hebben om te slagen.

Nee, je moet je bromfiets theorie hebben behaald als je bromfiets praktijkexamen wilt doen.

Hoe verloopt een theorie dagcursus?

We verzamelen s’ochtends bij de rijschool aan de Parklaan 45 in Haarlem. Lekker vlakbij het station van Haarlem. Na een kopje koffie om goed wakker te worden beginnen we met de theoriecursus bromfiets. Alle onderdelen komen aan bod die je ook kan verwachten bij het CBR bromfiets theorie-examen. Uiteraard zijn er tussendoor pauzes om alles te laten bezinken en om eventueel wat te eten en drinken. Zijn er tussendoor vragen dan kan je die uiteraard stellen. Einde van de dag is het tijd voor je bromfiets theorie-examen bij het CBR. Vol zelfvertrouwen ga je die uiteraard tegemoet na de theoriecursus. Direct na je theorie-examen zie je of je geslaagd bent. 

sqr012-col2
sqr012-col1
vespa-girl-wallpapers-kostasgazis-927