De theoriecursus specialist Van Haarlem!

In 1 dag je motor theorie? Meld je dan vandaag nog aan!

Mmm
sqr012-col1
sqr012-col2
Maud Rutte
Maud Rutte
2024-03-04
Hele goede ervaring, goede, lieve rijinstructeur (Alpay :) )
Hasti Zadeh
Hasti Zadeh
2024-02-07
Top gozer die Taoufik, legt alles zeer duidelijk uit. Benadrukt goed wat je fout doet (en wat beter kan) zodat je dit gelijk kan toepassen. Complimentjes geeft hij ook wel. Binnen een paar maanden m’n motorrijbewijs gehaald. Helemaal bueno
Tessa de Wilde
Tessa de Wilde
2024-02-02
Super rijschool! De instructeur heeft heel veel geduld en zorgt er altijd voor een fijne sfeer. Zeker aan te raden!
Jill Palacios
Jill Palacios
2024-01-13
In 1x geslaagd net zoals m’n broer en veel anderen hier die ik ken????????
Justin de Rijke
Justin de Rijke
2023-12-22
Top ervaring! In mijn ervaring streng maar duidelijk en in 1 keer mijn examen gehaald.
Jeroen Piet
Jeroen Piet
2023-11-27
Taoufik is een fantastische instructeur die het motorrijden goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt rekening gehouden met de leercurve van de leerling en hier worden de lessen op aangepast en examens. Het aanvragen van examens gaat snel en er kan op korte termijn afgereden worden! Ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen.

Tarieven Theoriecursus Motor

Theoriecursus Klassikaal

150,-
 • Klassikaal
 • In 1 dag je theorie
 • Incl. theorie-examen
 • 80% slaagt in 1x!

Theoriecursus Klassikaal

110,-
 • Klassikaal
 • In 1 dag je theorie
 • Excl. theorie-examen
 • 80% slaagt in 1x!

Theoriecursus Online

59,-
 • Online leren
 • Zelfstudie
 • Eigen tempo
 • Rijles bij ons? Dan €39,-!
sqr012-col2
sqr031-col1

Waarom een theoriecursus motor?

De voordelen...

Ben jij niet zo van de boeken? Of zie je het niet zo zitten om wekenlang te studeren? Of gewoon geen tijd om te leren? Dan is een theoriecursus motor echt iets voor jou. Onze ervaren motor theorie docenten stomen jou binnen no time en 100% examengericht klaar voor het motor theorie-examen. In 1 dag heb jij straks je motor theorie in de pocket! Voor degene die liever graag zelf leert en zijn eigen tempo wilt bepalen, hebben wij een theoriecode zodat je zelf online kunt leren. Voor een toegangscode kun je contact met ons opnemen.

Ruim 20 jaar expert in het vak

Leukste motor theoriecursus van Haarlem

Wil je ook snel beginnen aan je motor praktijklessen? Of kan je niet verder met motorrijlessen omdat je je motor theorie nog niet hebt? Meld je dan vandaag nog aan voor een theoriecursus motor en laat je ook overtuigen van onze spoed theoriecursus motor. Na je aanmelding nemen we snel contact met je op om een datum te bespreken. Al vele tevreden leerlingen zijn jou al voor geweest met het behalen van hun motor theorie. Dit is ook te zien aan onze vele positieve reviews. Ben jij de volgende? 

sqr012-col2
sqr021-col1
IMG_7263

Veelgestelde vragen

Dat valt best mee. De meeste hebben al een autorijbewijs waardoor er al enige kennis is. Tevens is het motor theorie-examen niet zo uitgebreid als het auto theorie-examen.

Direct nadat je geslaagd bent voor je motor theorie-examen is je motor theorie 1,5 jaar geldig.

Redelijk, uiteraard zijn er aardig wat overeenkomsten (zoals bijvoorbeeld over voorrang) maar ook zeker verschillen. Op het theorie-examen motor worden er ook vragen gesteld wat specifiek over de motor gaat zoals banden, ketting, plaats op de weg etc.

Een motor theorie dagcursus incl. theorie-examen kost € 150,-. Excl. theorie-examen kost € 110,-. 

Het motor theorie-examen duurt ongeveer 30 minuten en bestaat uit 50 vragen. Je kan ook extra tijd kiezen. Je moet minimaal 41 vragen goed beantwoord hebben om te slagen.

Het motor theorie-examen bestaat uit 50 vragen. Je moet minimaal 41 vragen goed beantwoord hebben om te slagen.

Dat hangt er vanaf. Ben je in bezit van je autorijbewijs? Dan mag je het AVB praktijkexamen afleggen zonder motor theorie. Heb je geen autorijbewijs? Dan moet je in het bezit zijn van je motor theorie om het AVB praktijkexamen af te leggen. Om het AVD praktijkexamen af te leggen moet je in beide gevallen je motor theorie hebben behaald.

Goede voorbereiding is het halve werk. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren begint met leren. Het nemen van een motor theoriecursus kan je kans van slagen uiteraard vergroten. Maar ook hierbij is het belangrijk dat je van tevoren al enige kennis tot je hebt genomen. Onderschat het motor theorie-examen niet!

Hoe verloopt een theorie dagcursus?

We verzamelen s’ochtends bij de rijschool aan de Parklaan 45 in Haarlem. Lekker vlakbij het station van Haarlem. Na een kopje koffie om goed wakker te worden beginnen we met de motor theoriecursus. Alle onderdelen komen aan bod die je ook kan verwachten bij het CBR bromfiets theorie-examen. Uiteraard zijn er tussendoor pauzes om alles te laten bezinken en om eventueel wat te eten en drinken. Zijn er tussendoor vragen dan kan je die uiteraard stellen. Einde van de dag is het tijd voor je motor theorie-examen bij het CBR. Vol zelfvertrouwen ga je die uiteraard tegemoet na de theoriecursus. Direct na je theorie-examen zie je of je geslaagd bent. 

sqr012-col2
sqr012-col1
Mmm