Rijles Haarlem

Rijles in Haarlem? Die volg je bij VVZ Rijopleiding. Om welk vervoermiddel het ook gaat, wij hebben altijd de rijlesinstructeurs klaarstaan om jou zo gauw mogelijk aan je rijbewijs te helpen. Rijles in Haarlem volg je voor een autorijbewijs, motorrijbewijs of bromfietsrijbewijs. Maar niet alleen de praktijk heb je bij ons snel onder de knie. Want wil je met jouw vervoermiddel de weg op kunnen, dan zul je eerst ook je theoriecertificaat moeten halen. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Misschien woon jij niet in Haarlem zelf en denk je: “Rijles Haarlem, zou dat ver reizen zijn?”. Wij kunnen je verzekeren dat jij je daar niet druk over hoeft te maken. We halen je gewoon thuis op. br>Wat betreft voor de theorielessen, we zitten midden in de stad, dus je bereikt ons heel eenvoudig met het openbaar vervoer. Slechts een paar minuten rijden vanaf het station Haarlem en je bent er al! Kies je voor rijles Haarlem, dan kies je voor uitstekende service en een aantrekkelijk tarief. Zo kun je de rijlessen voor auto, motor en bromfiets altijd aanschaffen in een pakket. De prijzen vind je op onze website. Zoals je ziet is het volgen van rijles in Haarlem heel voordelig. Ook onze theoriecursus mag er zijn. Welk vervoermiddel je ook kiest, wij bieden jou een theoriecursus aan voor een aantrekkelijk tarief en met een slagingskans van maar liefst 99 procent!

Kiezen voor rijles Haarlem voor de auto? Dat kun je al doen als je 16,5 jaar bent. Wanneer je dan op je 17e je rijbewijs behaalt, mag je gelijk met een zelf gekozen begeleider de weg op. Dit duurt tot je 18 jaar bent. Je hebt dan al flink veel ervaring opgedaan en rijdt rustig in je eentje verder. Ook het kiezen voor rijles Haarlem voor de motor is al mogelijk op je 17e. Je mag je rijbewijs halen vanaf de dag dat je 18 jaar wordt. Ben je er eenmaal voor geslaagd, dan kies jij de vrijheid op een motorfiets van 125 CC. Een eerste stap in het gemotoriseerde verkeer, zet je natuurlijk op je bromfiets of scooter. Wie eenmaal een tijdje scooter gereden heeft, bereikt een verkeersinzicht dat het toekomstige rijden in een auto veel gemakkelijker maakt. Rijles Haarlem voor de bromfiets of scooter, bestaat uit een precies op jou toegesneden pakket. Zo kun je kiezen voor praktijk en theorie samen, maar we bieden deze pakketten ook los aan. Kiezen voor rijles Haarlem betekent kiezen voor vrijheid en flexibiliteit. Je kunt losse lessen nemen of kiezen voor een pakket. Daarbij zijn we er ook voor jou als je faalangst hebt. Onze deskundige theorietraining duurt 1 of 2 dagen. Vervolgens zorgen wij voor het vervoer heen en terug naar het CBR. Hoe makkelijk kunnen we het voor je maken? Heb je nog vragen, bel of mail dan gewoon even!

Meer info over Rijles in Haarlem? Neem gerust contact met ons op!

meld je vandaag nog aan!

  • netxz

Leave a Comment

Onze Facebook Reviews
Lisa Zuiderduin
16-07-2019 12:09

Theoriecursus auto gevolgd. Zeer goede uitleg met hele goede voorbeelden. In 1x het examen gehaald! Helemaal blij!

Nick Wentink
10-07-2019 14:46

Goede rijschool. Leraar is rustig en legt alles goed uit

Eline Van den Berg
29-04-2019 12:06

Echt een super rijinstructeur!!! Goede motor rij lessen gehad en een reëel beeld van hoeveel lessen nodig zijn! Fijne locatie en een lekker motortje. VVZ is echt een aanrader!!!

Max van Galen
15-01-2019 17:29

Duidelijk en snel. Wat wil je nog meer? Fijne lessen gehad, ook in de stromende regen. Thanks VVZ!

Robert Meijer
15-01-2019 16:54

Super relaxed les gehad . voor alles in 1x geslaagd. gezellige en professionele instructeur. echt een aanrader

Mesfin Aman Aragaw
28-09-2018 10:33

Top rijschool en Toufik uitleg goed.profesoor

Alle reviews bekijken