Motorrijschool Haarlem

Wil jij ook zo graag de vrijheid van motorrijden ervaren? Haal dan gewoon je motorrijbewijs! Bij de Motorrijschool Haarlem zijn wij helemaal op jouw wensen ingesteld. Je hoeft van te voren niets aan te schaffen, want wij zorgen voor alle spullen die je nodig hebt. Ja, je leest het goed: helmen, motorjassen, motorbroeken, motorhandschoenen en zelfs laarzen liggen voor je klaar. Ook voor koude handen hoef je niet te vrezen, want onze lesmotoren beschikken over luxe handvatverwarming. Vaak weten nieuwe leerlingen niet precies voor welke verschillende motorrijbewijzen ze bij Motorrijschool Haarlem les kunnen nemen. Ben je 17 jaar oud, dan kun je al met lessen voor categorie A1 beginnen. In deze categorie mag je rijden op motoren van maximaal 125 CC. Rijexamen kun je doen als je 18 jaar geworden bent. Bij de motorfiets van 125 CC hoort een vermogen van maximaal 11 KW. Wil je een stapje zwaarder gaan, dan moet je minimaal 20 jaar zijn. Je kunt dan les gaan nemen voor het motorrijbewijs in categorie A2, voor motoren met een vermogen van maximaal 35 KW. En dan is er nog die uitdagende stap naar het onbeperkte vermogen. Daarvoor moet je minimaal 24 jaar zijn, of 22 jaar en al twee jaar in het bezit van motorrijbewijs A2. Bij Motorrijschool Haarlem leggen we je ook graag de werking van code 80 uit. Daarmee mag je ook onder andere op een driewieler rijden.

Bij VVZ Motorrijschool Haarlem, lessen op een lichte of zware motorfiets, het is allemaal mogelijk. Vooral als je straks verder wilt gaan in een zwaardere categorie is lesrijden op een motor met onbeperkt vermogen de aantrekkelijkste keus. Onze slagingspercentages liggen heel hoog. De eerste lessen begin je met voertuigbeheersing (AVB) op een rustig terrein. We oefenen 12 oefeningen. Zodra je dit allemaal beheerst is aansluitend het AVB examen. Geslaagd? Dan ga je verder met het volgend onderdeel, het AVD (rijden in het verkeer). Bij Motorrijschool Haarlem leren we je vlot en veilig motorrijden zodat je uiteindelijk zonder moeite voor het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) slaagt en dat je daarna nog jaren plezier hebt van je motorrijbewijs. Bezit je al een geldig autorijbewijs B of theoriecertificaat A, dan kun je direct met de motorrijlessen beginnen. Moet je het theoriecertificaat nog halen, dan geeft Motorrijschool Haarlem hiervoor een uitstekende theoriecursus in eigen huis. Wij zijn trots op het slagingspercentage van 99% dat wij met deze cursus behalen. De theoriecursus duurt slechts 1 dag en wordt direct afgesloten met het theorie-examen bij het CBR. Het aanmelden voor rijles en theorie bij Motorrijschool Haarlem, doe je heel makkelijk via de website. Weet je nog niet zeker of motorrijden iets voor jou is, meld je dan vrijblijvend aan voor een proefles. Heb je eenmaal je keuze voor motorrijden gemaakt, kies dan op onze website het pakket met rijlessen dat het beste bij jou past. Kom je er zelf niet helemaal uit, bel ons dan gewoon en stel je vraag. Je kunt trouwens ook reageren met ons handige online vragenformulier!

Meer info over de Motorrijschool van Haarlem? Neem gerustΒ contactΒ met ons op!

  • netxz

Leave a Comment

Meld je aan voor motorrijles
Meld je online aan voor motorrijles en doe een vrijblijvende proefles!

Onze Facebook Reviews
Lisa Zuiderduin
16-07-2019 12:09

Theoriecursus auto gevolgd. Zeer goede uitleg met hele goede voorbeelden. In 1x het examen gehaald! Helemaal blij!

Nick Wentink
10-07-2019 14:46

Goede rijschool. Leraar is rustig en legt alles goed uit

Eline Van den Berg
29-04-2019 12:06

Echt een super rijinstructeur!!! Goede motor rij lessen gehad en een reΓ«el beeld van hoeveel lessen nodig zijn! Fijne locatie en een lekker motortje. VVZ is echt een aanrader!!!

Max van Galen
15-01-2019 17:29

Duidelijk en snel. Wat wil je nog meer? Fijne lessen gehad, ook in de stromende regen. Thanks VVZ!

Robert Meijer
15-01-2019 16:54

Super relaxed les gehad . voor alles in 1x geslaagd. gezellige en professionele instructeur. echt een aanrader

Mesfin Aman Aragaw
28-09-2018 10:33

Top rijschool en Toufik uitleg goed.profesoor

Alle reviews bekijken