Haal je Motorrijbewijs binnen 3 weken

Snel je motorrijbewijs halen? Meld je dan vandaag nog aan!

sqr012-col2
sqr012-col1
Maud Rutte
Maud Rutte
2024-03-04
Hele goede ervaring, goede, lieve rijinstructeur (Alpay :) )
Hasti Zadeh
Hasti Zadeh
2024-02-07
Top gozer die Taoufik, legt alles zeer duidelijk uit. Benadrukt goed wat je fout doet (en wat beter kan) zodat je dit gelijk kan toepassen. Complimentjes geeft hij ook wel. Binnen een paar maanden m’n motorrijbewijs gehaald. Helemaal bueno
Tessa de Wilde
Tessa de Wilde
2024-02-02
Super rijschool! De instructeur heeft heel veel geduld en zorgt er altijd voor een fijne sfeer. Zeker aan te raden!
Jill Palacios
Jill Palacios
2024-01-13
In 1x geslaagd net zoals m’n broer en veel anderen hier die ik ken????????
Justin de Rijke
Justin de Rijke
2023-12-22
Top ervaring! In mijn ervaring streng maar duidelijk en in 1 keer mijn examen gehaald.
Jeroen Piet
Jeroen Piet
2023-11-27
Taoufik is een fantastische instructeur die het motorrijden goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt rekening gehouden met de leercurve van de leerling en hier worden de lessen op aangepast en examens. Het aanvragen van examens gaat snel en er kan op korte termijn afgereden worden! Ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen.

Tarieven Motorrijlessen

Pakket 15

1339,-
 • 15 uur motorrijles
 • AVB Praktijkexamen
 • AVD Praktijkexamen
 • Vaste instructeur

Pakket 20

1579,-
 • 20 uur motorrijles
 • AVB Praktijkexamen
 • AVD Praktijkexamen
 • Vaste instructeur

ALL-IN Pakket

1775,-
 • 22 uur motorrijles
 • AVB + AVD Praktijkexamen
 • Theoriecursus klassikaal
 • Theorie-examen

Pakket 25

1779,-
 • 25 uur motorrijles
 • AVB Praktijkexamen
 • AVD Praktijkexamen
 • Vaste instructeur
sqr012-col2
sqr031-col1

Waarom VVZ Rijopleidingen?

Onze voordelen..

Ontdek het ultieme gevoel van vrijheid op twee wielen met VVZ Rijopleidingen. Onze toegewijde instructeurs bieden persoonlijke begeleiding en flexibele lesmogelijkheden, speciaal ontworpen om jouw motorrijbewijsdoelen te bereiken. Met een focus op veiligheid, bewezen expertise en betaalbare lespakketten, ben je bij ons in goede handen. Klaar om de weg te veroveren? Start jouw motoravontuur vandaag nog met VVZ

Ruim 20 jaar expert in het vak

Leukste rijschool van Haarlem

Kies voor het avontuur en de vrijheid van de weg met VVZ Rijopleidingen. Onze ervaren instructeurs staan klaar met flexibele lesuren en persoonlijke begeleiding, zodat jij snel en zelfverzekerd je motorrijbewijs kunt behalen. Bereid je voor op een leven van onafhankelijkheid en plezier op de weg. Start vandaag nog jouw motorrijavontuur met VVZ.

sqr012-col2
sqr021-col1
IMG_6900

Veelgestelde vragen

 1. Voor een A1-motorrijbewijs moet je in Nederland minimaal 18 jaar oud zijn.
 2. Voor A2-motorrijbewijs is de minimale leeftijd 20 jaar.
 3. Voor A-motorrijbewijs met code 80 dien je minimaal 21 jaar oud te zijn.
 4. Voor onbeperkt A-motorrijbewijs dien je minimaal 24 jaar te zijn.

In Nederland zijn er drie categorieën van motorrijbewijzen:

 1. A1: (vanaf 18 jaar, voor lichte motorfietsen),
 2. A2: (vanaf 20 jaar, voor middelzware motorfietsen met max 35 kw),
 3. A code 80: (vanaf 21 jaar, eerste 2 jaar alleen rijden op motoren met max 35 kw en zware motoren met 3 wielen. Code vervalt na 2 jaar of als je 24 jaar bent geworden.
 4. A-categorie (vanaf 24 jaar, voor zware motorfietsen

De kosten voor het behalen van je motorrijbewijs kunnen variëren afhankelijk van het aantal lessen en examens dat je nodig hebt. Over het algemeen moet je rekening houden tussen de €1339 en €1779,-.

Het aantal lessen dat je nodig hebt, kan variëren afhankelijk van je vaardigheden en leertempo. Gemiddeld genomen volgen leerlingen tussen de 25 en 35 lessen voordat ze klaar zijn voor het examen.

Voor de AVB of AVD lessen heb je geen motor theorie nodig als je in het bezit bent van een autorijbewijs. Ook het AVB praktijkexamen mag je dan afleggen. Voor de AVD praktijkexamen moet je wel eerst je motor theorie behaald hebben. Het theorie-examen test je kennis van verkeersregels, verkeersborden en verkeersinzicht.

Nee, je hoeft geen eigen motorfiets spullen in bezit te hebben. VVZ Rijopleidingen biedt alle benodigde kleding die vereist zijn om je rijopleiding te kunnen volgen. Voor gebruik van een helm betaal je eenmalig € 5,- voor een balaclava.

De tijd die nodig is om je motorrijbewijs te halen, varieert per persoon, maar gemiddeld duurt het tussen de 3 weken en enkele maanden vanaf het begin van de lessen tot het behalen van het rijbewijs.

Voor het behalen van je motorrijbewijs in Nederland zijn er geen strenge gezondheids- of medische eisen. Je moet uiteraard wel in staat zijn om veilig een motorfiets te kunnen besturen. Dus het is belangrijk om eventuele gezondheidsproblemen te bespreken met je rijschool en een arts. Tevens moet je een gezondheidsverklaring indienen bij het CBR. 

Waarom VVZ Rijopleidingen?

Bij VVZ Rijopleidingen zetten we ons in voor zelfverzekerde motorrijders. Met ervaren instructeurs, flexibele lesplannen en een persoonlijke aanpak, bieden we de perfecte omgeving om je motorrijbewijs te behalen. Onze focus ligt niet alleen op het behalen van je rijbewijs, maar ook op het ontwikkelen van veilige rijgewoonten. Kies voor VVZ en laat ons je begeleiden naar het plezier van het motorrijden.

sqr012-col1
Mmm

VVZ Rijopleidingen - Dé premium rijschool van Haarlem

Meld je ook aan voor een vrijblijvende proefles!