Motorrijles in Haarlem

Kies je voor motorrijles in Haarlem, dan wil je graag een rijopleiding volgen waar kwaliteit en ervaring bovenaan staan. Het is dan logisch om te kiezen voor VVZ Rijopleiding. Hier staan nieuwe motoren voor je klaar (met handvatverwarming) en geven wij les volgens een uitgebalanceerd programma. Natuurlijk beginnen we op een rustig terrein. Daar werken we aan je voertuigbeheersing. Heb je daarvoor het benodigde examen (AVB) behaald, dan gaan we verder op de openbare weg (AVD). De ervaren instructeurs van VVZ Motorrijles in Haarlem werken bij jou aan een verkeersinzicht zodat je veilig en zelfstandig de weg op kan. En dan wordt slagen voor je praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) uiteraard een makkie! Ben je al in het bezit van een autorijbewijs B of theoriecertificaat A, dan kunnen we direct met de lessen voertuigbeheersing aan de slag. Maar misschien beschik je nog niet over zo’n rijbewijs. Ook dat is geen probleem, want wij bieden ook een handig theorietraject aan. Voordat je bij VVZ Motorrijles in Haarlem start met rijden, volg je eerst deze theoriecursus van één dag. Die wordt direct afgesloten met een theorie-examen bij het CBR. Bij onze rijschool hebben we met theorielessen veel ervaring. Dit levert ons een slagingspercentage op van maar liefst 99 procent!

VVZ Motorrijles in Haarlem kan jou al begeleiden vanaf je 17e jaar. Dan kun je starten met lessen voor categorie A1. Op je 18e jaar mag je hiervoor examen doen. Heb je dit examen behaald, dan kun jij de weg op met een motor van 125 CC en maximum vermogen van 11 KW. Maar misschien wil je nog meer uit het motorrijden halen. Dan kun je op je 20e jaar op gaan voor het rijexamen A2. Dat geeft jou toegang tot motoren met een vermogen van maximaal 35 KW. VVZ Motorrijles in Haarlem doet uiteraard ook de zwaarste categorie. Categorie A met onbeperkt vermogen ligt op je 21e jaar binnen jouw bereik. Na het behalen van je motorrijbewijs (op je 21e) krijg je alleen wel code 80 op je rijbewijs, als je dit voor je 24e jaar hebt behaald. Die code geeft jou de mogelijkheid om motoren met een maximaal vermogen van 35 KW en ook op motoren met drie wielen te rijden. En na 2 jaar vervalt dat en mag je een motor met onbeperkt vermogen besturen. En vanaf je 24e mag je rechtsstreeks beginnen met de zwaarste categorie. Weet je nog niet zeker of motorrijden echt iets voor jou is? Meld je dan via de website vrijblijvend aan voor een proefles. Maak kennis met motorrijden in de praktijk en luister naar het deskundige feedback van onze instructeurs. Ben je eenmaal overtuigd, oriënteer je dan eens op een lespakket. We hebben ze in allerlei soorten en maten, waarbij er altijd wel een pakket is dat het beste bij jou past. Ook kun je er voor kiezen om bij VVZ Motorrijles in Haarlem losse lessen af te nemen. Je houdt de kosten dan zelf in de hand en kunt die ook makkelijker spreiden. Wil je vooraf misschien eerst eens een vraag over motorrijden stellen, pak dan gewoon je telefoon en bel het nummer op de website. Vragen stellen via het online vragenformulier kan natuurlijk ook. In alle gevallen beantwoorden de medewerkers van VVZ Motorrijles in Haarlem al je vragen.

Meer info over de Motorrijles in Haarlem? Neem gerust contact met ons op!

  • netxz

Leave a Comment

Meld je aan voor motorrijles
Meld je online aan voor motorrijles en doe een vrijblijvende proefles!

Onze Facebook Reviews
Lisa Zuiderduin
16-07-2019 12:09

Theoriecursus auto gevolgd. Zeer goede uitleg met hele goede voorbeelden. In 1x het examen gehaald! Helemaal blij!

Nick Wentink
10-07-2019 14:46

Goede rijschool. Leraar is rustig en legt alles goed uit

Eline Van den Berg
29-04-2019 12:06

Echt een super rijinstructeur!!! Goede motor rij lessen gehad en een reëel beeld van hoeveel lessen nodig zijn! Fijne locatie en een lekker motortje. VVZ is echt een aanrader!!!

Max van Galen
15-01-2019 17:29

Duidelijk en snel. Wat wil je nog meer? Fijne lessen gehad, ook in de stromende regen. Thanks VVZ!

Robert Meijer
15-01-2019 16:54

Super relaxed les gehad . voor alles in 1x geslaagd. gezellige en professionele instructeur. echt een aanrader

Mesfin Aman Aragaw
28-09-2018 10:33

Top rijschool en Toufik uitleg goed.profesoor

Alle reviews bekijken