Haal je Brommerrijbewijs in 1 dag!

Wil jij brommerrijles in Haarlem? Meld je dan vandaag nog aan!

sqr012-col1
sqr012-col1
sqr012-col2
Maud Rutte
Maud Rutte
2024-03-04
Hele goede ervaring, goede, lieve rijinstructeur (Alpay :) )
Hasti Zadeh
Hasti Zadeh
2024-02-07
Top gozer die Taoufik, legt alles zeer duidelijk uit. Benadrukt goed wat je fout doet (en wat beter kan) zodat je dit gelijk kan toepassen. Complimentjes geeft hij ook wel. Binnen een paar maanden m’n motorrijbewijs gehaald. Helemaal bueno
Tessa de Wilde
Tessa de Wilde
2024-02-02
Super rijschool! De instructeur heeft heel veel geduld en zorgt er altijd voor een fijne sfeer. Zeker aan te raden!
Jill Palacios
Jill Palacios
2024-01-13
In 1x geslaagd net zoals m’n broer en veel anderen hier die ik ken????????
Justin de Rijke
Justin de Rijke
2023-12-22
Top ervaring! In mijn ervaring streng maar duidelijk en in 1 keer mijn examen gehaald.
Jeroen Piet
Jeroen Piet
2023-11-27
Taoufik is een fantastische instructeur die het motorrijden goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt rekening gehouden met de leercurve van de leerling en hier worden de lessen op aangepast en examens. Het aanvragen van examens gaat snel en er kan op korte termijn afgereden worden! Ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen.

Tarieven Brommerrijlessen

Praktijk Pakket

369,-
 • 4 uur brommerrijles
 • Praktijkexamen
 • In 1 dag je rijbewijs
 • Vaste instructeur

Starterspakket

439,-
 • Theoriecursus online
 • Theorie-examen
 • 4 uur brommerrijles
 • Praktijkexamen

Herexamen Pakket

269,-
 • 1,5 uur brommerrijles
 • Praktijkexamen
 • In 1 dag je rijbewijs
 • Vaste instructeur
sqr012-col2
sqr031-col1

Waarom VVZ Rijopleidingen?

Onze voordelen...

Waarom brommerrijles nemen bij VVZ Rijopleidingen Haarlem. Die vraag krijgen we wel vaker. Bij VVZ Haarlem staat veiligheid voorop. Daarbij word je begeleidt door één van onze ervaren brommer instructeurs. En in 1 dag heb jij straks je brommerrijbewijs. Wil je de brommerrijlessen liever over 2 dagen verdelen? Dat kan! Met een bewezen trackrecord van hoge slagingspercentages en betaalbare pakketten, kies je bij ons voor kwaliteit, flexibiliteit en vertrouwen op de weg. 

Ruim 20 jaar expert in het vak

De leukste brommerrijschool van Haarlem!

De leukste brommerrijlessen in Haarlem en omstreken. Althans dat horen we vaak van onze brommer leerlingen. Als we onze vele positieve reviews bekijken dan hebben we ook nog eens de leukste brommerrijopleiding van Haarlem! Dit hebben we mede te danken aan onze ervaren brommer instructeurs die jarenlang ervaring hebben in het geven van brommerrijlessen. Wij bieden flexibele lesuren en persoonlijke begeleiding aan, waardoor je snel en zelfverzekerd je brommerrijbewijs behaalt. Heb jij ook geen zin meer om op de fiets naar school of naar je bijbaantje te gaan? Begin vandaag nog je brommer rijavontuur met VVZ Rijopleidingen in Haarlem!

sqr012-col2
sqr021-col1

Veelgestelde vragen

In Nederland moet je minimaal 16 jaar oud zijn om je brommerrijbewijs (categorie AM) te halen.

Nee, je kan alles gebruiken van de rijschool. Voor gebruik van een helm betaal je eenmalig € 5,- voor een balaclava. Echter gaat de voorkeur uit naar dat je je eigen helm/handschoenen meeneemt. 

Ja, je moet eerst je theorie-examen halen voordat je brommer praktijklessen kunt volgen. Het theorie-examen test je kennis van verkeersregels en verkeersinzicht.

Het aantal lessen dat je nodig hebt, kan variëren afhankelijk van je vaardigheden en leertempo. Gemiddeld genomen volgen leerlingen tussen de 4 en 8 uur les voordat ze klaar zijn voor het examen.

Nee, je hoeft geen eigen brommer te hebben. VVZ Rijopleidingen biedt de nieuwste lesbrommers aan die je kunt gebruiken tijdens je lessen en examen.

De tijd die nodig is om je brommerrijbewijs te halen, varieert per persoon maar meestal is het in 1 of 2 dagen wel haalbaar.

Het brommer praktijkexamen duurt 45 minuten. De examenrit zelf duurt ongeveer 25 minuten. Je rijdt op aanwijzingen van de examinator, net als de rijlessen. Die rijdt op zijn eigen brommer achter je aan. De examinator zal tijdens het examen onder andere letten op je voertuigbeheersing, je kijkgedrag en snelheid.

Valt mee, je wordt tijdens je brommer praktijklessen optimaal voorbereid voor je brommer praktijkexamen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Doe je goed en actief mee tijdens de rijlessen, dan wordt het praktijkexamen een eitje.

Hoe verloopt een brommer dagcursus?

We verzamelen in de ochtend bij de rijschool in Haarlem. De brommerrijlessen vinden ook plaats in Haarlem en omstreken. We hebben helmen en handschoenen voor je in bruikleen. We beginnen eerst met een korte uitleg over waar je allemaal op moet letten. Daarna ga we ons klaar maken. Helm op, handschoenen aan en dan gaan we naar buiten. Uitleg over de brommer en rijden maar! De brommer rijopleiding wordt van makkelijk naar moeilijk opgebouwd. Om even op adem te komen nemen we halverwege de brommer dagcursus een kwartier pauze. Na de pauze rijden we weer verder. Een kwartier voor je brommer praktijkexamen stoppen we bij het CBR Haarlem zodat je aansluitend je praktijkexamen kan doen.

sqr012-col2
sqr012-col1
vespa-girl-wallpapers-kostasgazis-927

VVZ Rijopleidingen - Dé premium rijschool van Haarlem

Meld je ook aan voor een vrijblijvende proefles!