Haal je Bromfietsrijbewijs in 1 dag!

Snel je scooterrijbewijs halen? Meld je vandaag nog aan!

sqr012-col1
sqr012-col1
sqr012-col2
Maud Rutte
Maud Rutte
2024-03-04
Hele goede ervaring, goede, lieve rijinstructeur (Alpay :) )
Hasti Zadeh
Hasti Zadeh
2024-02-07
Top gozer die Taoufik, legt alles zeer duidelijk uit. Benadrukt goed wat je fout doet (en wat beter kan) zodat je dit gelijk kan toepassen. Complimentjes geeft hij ook wel. Binnen een paar maanden m’n motorrijbewijs gehaald. Helemaal bueno
Tessa de Wilde
Tessa de Wilde
2024-02-02
Super rijschool! De instructeur heeft heel veel geduld en zorgt er altijd voor een fijne sfeer. Zeker aan te raden!
Jill Palacios
Jill Palacios
2024-01-13
In 1x geslaagd net zoals m’n broer en veel anderen hier die ik ken????????
Justin de Rijke
Justin de Rijke
2023-12-22
Top ervaring! In mijn ervaring streng maar duidelijk en in 1 keer mijn examen gehaald.
Jeroen Piet
Jeroen Piet
2023-11-27
Taoufik is een fantastische instructeur die het motorrijden goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt rekening gehouden met de leercurve van de leerling en hier worden de lessen op aangepast en examens. Het aanvragen van examens gaat snel en er kan op korte termijn afgereden worden! Ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen.

Tarieven Bromfietsrijlessen

Praktijk Pakket

369,-
 • 4 uur bromfietsrijles
 • Praktijkexamen
 • In 1 dag je rijbewijs
 • Vaste instructeur

Starterspakket

439,-
 • Theoriecursus online
 • Theorie-examen
 • 4 uur bromfietsrijles
 • Praktijkexamen

Herexamen Pakket

269,-
 • 1,5 uur bromfietsrijles
 • Praktijkexamen
 • In 1 dag je rijbewijs
 • Vaste instructeur
sqr012-col2
sqr031-col1

Waarom VVZ Rijopleidingen?

Onze voordelen..

Bij VVZ Rijopleidingen staat veiligheid voorop. Onze ervaren instructeurs bieden persoonlijke begeleiding en flexibele lesopties, specifiek gericht op het behalen van je bromfietsrijbewijs. Met een bewezen trackrecord van hoge slagingspercentages en betaalbare pakketten, kies je bij ons voor kwaliteit en vertrouwen op de weg. 

Ruim 20 jaar expert in het vak

Leukste rijschool van Haarlem

Kies voor succes en vrijheid op de weg met VVZ Rijopleidingen in Haarlem. Onze ervaren instructeurs bieden flexibele lesuren en persoonlijke begeleiding, waardoor je snel en zelfverzekerd je bromfietsrijbewijs behaalt. Bereid je voor op een leven van mobiliteit. Begin vandaag nog je bromfiets rijavontuur met VVZ Rijopleidingen in Haarlem!

sqr012-col2
sqr021-col1

Veelgestelde vragen

In Nederland moet je minimaal 16 jaar oud zijn om je bromfietsrijbewijs (categorie AM) te halen.

Nee, je kan alles gebruiken van de rijschool. Voor gebruik van een helm betaal je eenmalig € 5,- voor een balaclava. Echter gaat de voorkeur uit naar dat je je eigen helm/handschoenen meeneemt. 

Ja, je moet eerst je theorie-examen halen voordat je praktijklessen kunt volgen. Het theorie-examen test je kennis van verkeersregels en verkeersinzicht.

Het aantal lessen dat je nodig hebt, kan variëren afhankelijk van je vaardigheden en leertempo. Gemiddeld genomen volgen leerlingen tussen de 4 en 8 uur les voordat ze klaar zijn voor het examen.

Nee, je hoeft geen eigen bromfiets te hebben. VVZ Rijopleidingen biedt lesbromfietsen aan die je kunt gebruiken tijdens je lessen en examen.

De tijd die nodig is om je bromfietsrijbewijs te halen, varieert per persoon maar meestal is het in 1 of 2 dagen wel haalbaar.

Voor het behalen van je bromfietsrijbewijs in Nederland zijn er geen strenge gezondheids- of medische eisen.

Ja, als bromfietser moet je de verkeersregels kennen die specifiek zijn voor het rijden op een bromfiets, zoals het dragen van een helm, het rijden op het bromfietspad en het volgen van de maximumsnelheid voor bromfietsen.

Hoe ziet een bromfiets dagcursus eruit?

We verzamelen s’ochtends bij de rijschool. Helmen en handschoenen van de rijschool mag je gebruiken. We beginnen eerst met wat uitleg over waar je allemaal op moet letten. Daarna ga we ons gereed maken en gaan we naar buiten, uitleg over de scooter en rijden maar! De rijopleiding wordt van makkelijk naar moeilijk opgebouwd. Halverwege de dagcursus nemen we een pauze om even op adem te komen. Na de pauze rijden we door tot een kwartier voor het praktijkexamen. We stoppen bij het CBR zodat je aansluitend je praktijkexamen kan doen.

sqr012-col2
sqr012-col1
vespa-girl-wallpapers-kostasgazis-927

VVZ Rijopleidingen - Dé premium rijschool van Haarlem

Meld je ook aan voor een vrijblijvende proefles!